So-net無料ブログ作成

Testpassportの000-104過去の問題 [資格]

IT技術者にきいて、ほとんどのIT人材はIT専門の出身ではありません。IT人材の需要量の途切れない状態ので、たくさんの人はIT仕事に転職しています。もしあなたの仕事は前途がないならば、IT認証を取って転職しましょう、あなたの就業と求職に力になります。
testpassportのすべて問題集はIT専門家により作られたものです、正しい回答を提供します。弊社の問題集を使って、初心者としても合格できます。testpassport問題集の使用方法はとても簡単です。問題と答え(Q@A)を暗記しただけで、資格を取得することができます。100%合格率を保証できます。
testpassportの000-104(Aix 6.1 Administrator)問題集はPDF版とソフト版両方を提供します、その中にPDF版は印刷可能です、模擬試験ソフトはIT業最前線の真実試験環境を構成する。(御客様のために、弊社は見積書及び領収書(PDF版)を提供できます。)
TestpassportのIBM web 問題集はいろんな試験フォームを含んでいます。そんなフォームは理解やすいです。testpassportの000-104認定試験問題集は109問があります。
Testpassportの000-104参考書は常に認定試験の情報に関心を持っています。Testpassportの000-104過去の問題はよくアップデートするので、お客様の持って問題集は最新版を保証できます。そして、IBM練習問題は一年で無料更新されてます。
お客様のプライバシーを守る事に万全を期するために、testpassportのホームページは最新版マカフィーシステムを持っています。ウイルス、スパム、フィッシング、個人情報漏洩等の危険から、あなたのPCを守ります。McAfeeは、個人情報へのアクセス可能性、危険なサイトへのリンク、フィッシングなどのオンラインの危険性に対してテストを行っています。
買う前に、無料デモを見えます。もし、000-104問題集を見れば、こちらをクリックしてください。
1. Which command restores files from a volume group backup on a specified media?
A.mksysb -r
B.savevg -r
C.restorevg -r
D.restorevgfiles
Answer: A
1. Which of the following can an operator use to shutdown a system into single-user mode?
A.shutdown -d
B.shutdown -s
C.shutdown -m
D.shutdown -Fr -s 1
Answer: C
2. A non-root user can run rsh commands from serverA to serverB, but attempts to run rsh commands by
the root user return with a permission error message. What action will resolve the problem?
A.Add root user to the /etc/hosts.equiv on serverB.
B.Create $HOME/.rhosts file for the root user on serverB.
C.Restart the rshd daemon with root enabled option on serverB.
D.Add entry to allow root user from serverA to the /etc/hosts.allow on serverB.
Answer: D
3. A recently installed package needs to be rolled back to a previous version. Which of the following
commands will perform the task?
A.reject
B.cleanup
C.deinstall
D.uninstall
Answer: A
4. How can a JFS2 filesystem be added to a volume group that has insufficient space to host a log LV?
A.Create the filesystem with an inline log.
B.Create the filesystem referring to the jfs2log in rootvg.
C.Create the filesystem and format the logical volume with 'logform'.
D.Create the filesystem's underlying logical volume with an inline log.
Answer: C
5. Which of the following allows multiple applications to share a single operating system resource?
A.Logical Partition
B.Workload Partition
C.Dynamic Logical Partition
D.Shared Processor Logical Partition
Answer: B
6. When ordering a new IBM Power Systems server, a customer is given the option of two types of
Hardware Management Console: 7042-CR4 and 7042-C06.
Which main difference between the options would influence the customer's decision?
A.The 7042-CR4 is a rack mounted model, compared to the 7042-C06, which is a desktop.
B.The 7042-CR4 is limited to 16 managed systems, compared to a limit of 32 for the 7042-C06.
C.The 7042-C06 has faster CPUs and twice the RAM compared to the 7042-CR4, which is suited to large
enterprise deployments.
D.The 7042-C06 can manage POWER5-based hardware, in addition to POWER6, while the 7042-CR4
can only manage POWER6-based hardware.
Answer: C
7. Which port must be open on the HMC to allow remote web access?
A.22
B.80
C.443
D.8080
Answer: C
8. Which are the two main uses of a VIO server?
A.Virtualize network and memory to LPARs.
B.Virtualize network and storage to LPARs.
C.Virtualize memory and processors to LPARs.
D.Virtualize storage and processors to LPARs.
Answer: B
9. Which POWER6 virtualization technology is the minimum to enable multiple shared processor pool
functionality?
A.PowerHA Standard Edition
B.PowerVM Standard Edition
C.Power6 Management Edition
D.Power6 Virtualization Edition
Answer: B
10. What is the minimum amount of memory required for a new LPAR to be built via NIM on AIX6.1?
A.128 MB
B.256 MB
C.512 MB
D.1024 MB
Answer: B
nice!(0)  コメント(0)  トラックバック(0) 
共通テーマ:資格・学び

nice! 0

コメント 0

コメントを書く

お名前:
URL:
コメント:
画像認証:
下の画像に表示されている文字を入力してください。

トラックバック 0

この広告は前回の更新から一定期間経過したブログに表示されています。更新すると自動で解除されます。

×

この広告は1年以上新しい記事の更新がないブログに表示されております。